Δοκιμή στις κάμερες

Από χθες έχει αλλάξει το σκριπτ στις κάμερες, προκειμένου να αλλάζει η εικόνα πιο γρήγορα. Σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα γίνουν οι τελικές, οπότε κάποιες, κατά διαστήματα δεν θα εμφανίζονται. Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι δοκιμές, το κείμενο αυτό θα φύγει.

Άνοδος της θερμοκρασίας.

Μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις το πρωί της Παρασκευής. Συννεφιασμένος ο ουρανός αργότερα, αλλά σταδιακά έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας. Όπως δείχνουν και τα τελευταία στοιχεία, έρχεται και νέο κύμα, επίσης με χιονοπτώσεις, που όπως φαίνεται με τα σημερινά στοιχεία, θα μας επηρεάσει από τις 6 Δεκεμβρίου. Αρχή της πτώσης της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις  από την 1η Δεκεμβρίου.  (Εκτίμηση 27-11-2014 ώρα 22:30).

Η πρώτη χιονόπτωση στην Πάρνηθα.

Πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα το απόγευμα - ενώ μέχρι τότε το κρύο τις βραδινές κυρίως ώρες θα είναι αισθητό. Στην Πάρνηθα αναμένεται ασθενής χιονόπτωση από τα 1100 - 1200 μέτρα και πάνω τα ξημερώματα της Τρίτης. Αισθητή θα γίνει στη συνέχεια, η άνοδος της θερμοκρασίας.  (Εκτίμηση 22-11-2014 ώρα 17:30).

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Στατιστικά του Οκτώβρη. Στα στατιστικά.

Περί donate

Επί 5 χρόνια, ο Μετεωρολογικός Σταθμός Αχαρνών, λειτουργεί και εξοπλίζεται με προσωπικά έξοδα. Στις εποχές όμως που ζούμε, είναι ιδιαίτερα δύσκολη τόσο η λειτουργία του, όσο και η συντήρησή του και η αντικατάσταση φθαρμένων υλικών ή εξοπλισμού. Ο Σταθμός, είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, και ίσως και στον κόσμο, που έχει εικόνα από 5 κάμερες για πληρέστερη ενημέρωσή σας, ενώ η λειτουργία του είναι 24ωρη. Για τον λόγο αυτόν προστέθηκε το donate, ώστε να υπάρξει μια ελάφρυνση των εξόδων. Οποιαδήποτε προσφορά, μικρή ή μεγάλη είναι δεκτή. Επίσης όποιος καταστηματάρχης του Δήμου Αχαρνών επιθυμεί baner στη σελίδα, μπορεί να επικοινωνήσει με το email meteoacharnes@gmail.com

Όλες οι αλλαγές στον σταθμό, αλλά και σχετικές πληροφορίες για τον εξοπλισμό του, στο λίνκ "Παρουσιάση σταθμού".
Βίντεο με εικόνες από τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Περιπλανηθείτε στην photo gallery

Κείμενα

Ενημέρωση εδώ θα γίνεται μόνο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Εφαρμογή για android κινητά - tablet

Με μια πολύ όμορφη εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε όλο το 24ωρο από το κινητό σας τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών. Η μόνη ρύθμιση που κάνετε είναι στο set location URL όπου γράφετε http://www.meteoacharnes.gr/realtime.xml Την εφαρμογή την βρίσκετε εδώ. Η φωτό είναι από την εφαρμογή, με την μεγίστη θερμοκρασία έτους.

Το "Αχαρνόραμα" για τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Η "Δυτική όχθη" για τον σταθμό