Έρχεται και νέα πτώση σημαντική της Θερμοκρασίας

Και νέα σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη με μεγάλη πιθανότητα βροχοπτώσεων. Μείωση των Βορείων Άνεμων από την Δευτέρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τους άνεμους από Νότιες διευθύνσεις. Επιστροφή στον Βοριά από Πέμπτη. Φαίνεται ότι από τότε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε Φθινοπωρινή τροχιά. (Εκτίμηση 19-10-2014 ώρα 09:00)

Περί donate

Επί 5 χρόνια, ο Μετεωρολογικός Σταθμός Αχαρνών, λειτουργεί και εξοπλίζεται με προσωπικά έξοδα. Στις εποχές όμως που ζούμε, είναι ιδιαίτερα δύσκολη τόσο η λειτουργία του, όσο και η συντήρησή του και η αντικατάσταση φθαρμένων υλικών ή εξοπλισμού. Ο Σταθμός, είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, και ίσως και στον κόσμο, που έχει εικόνα από 5 κάμερες για πληρέστερη ενημέρωσή σας, ενώ η λειτουργία του είναι 24ωρη. Για τον λόγο αυτόν προστέθηκε το donate, ώστε να υπάρξει μια ελάφρυνση των εξόδων. Οποιαδήποτε προσφορά, μικρή ή μεγάλη είναι δεκτή. Επίσης όποιος καταστηματάρχης του Δήμου Αχαρνών επιθυμεί baner στη σελίδα, μπορεί να επικοινωνήσει με το email meteoacharnes@gmail.com

Και όμως, ο Αύγουστος που πέρασε δεν ήταν ο πιο ζεστός της τελευταίας Πενταετίας. Στα στατιστικά.

ΟΤΕ το ανάγνωσμα! Προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο Μετεωρολογικός Σταθμός Αχαρνών, απαιτείται ίντερνετ. Τόσο για τα στοιχεία που ανεβαίνουν, όσο και για εικόνα από 5 IP κάμερες. Δυστυχώς όμως το δίκτυο στην περιοχή είναι απαρχαιωμένο. Και παρότι έχουμε δηλώσει επανειλημμένα βλάβη λόγω χαμηλής ταχύτητας κυρίως στο upload  (505 kbps) η απάντηση του ΟΤΕ είναι ότι υπάρχει βλάβη στα υπόγεια καλώδια και δεν μπορούν να προσθέσουν άλλη γραμμή ή να κάνουν κάποια βελτίωση. Κύριοι στο 2014 και ακόμα έχετε προδιαγραφές πριν 20 χρόνια. Τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές. 
Σεβαστείτε τουλάχιστον τι λέτε στη διαφήμισή σας.

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Πότε έχουμε καύσωνα. Για να μη σας παραπληροφορούν.

Όλες οι αλλαγές στον σταθμό, αλλά και σχετικές πληροφορίες για τον εξοπλισμό του, στο λίνκ "Παρουσιάση σταθμού".
Βίντεο με εικόνες από τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Περιπλανηθείτε στην photo gallery

Κείμενα

Ενημέρωση εδώ θα γίνεται μόνο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Εφαρμογή για android κινητά - tablet

Με μια πολύ όμορφη εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε όλο το 24ωρο από το κινητό σας τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών. Η μόνη ρύθμιση που κάνετε είναι στο set location URL όπου γράφετε http://www.meteoacharnes.gr/realtime.xml Την εφαρμογή την βρίσκετε εδώ. Η φωτό είναι από την εφαρμογή, με την μεγίστη θερμοκρασία έτους.

Το "Αχαρνόραμα" για τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Η "Δυτική όχθη" για τον σταθμό