Και τώρα μετά την δροσερή ανάπαυλα τι; Μα φυσικά και πάλι σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και πάλι μέγιστη γύρω στους 36 βαθμούς, φυσικά χωρίς καν υποψία βροχόπτωσης. Όμως, η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι μέχρι και την Πέμπτη, οπότε και πάλι, θα αρχίσει από Παρασκευή σταδιακή της μείωση. Μη ξεχνάμε, έχουμε Αύγουστο. (Εκτίμηση 18-8-2014 ώρα 18.40)

Συνεχίζεται η άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και τις 17 του μήνα οπότε θα σημειωθεί πτώση. Και με τα σημερινά δεδομένα, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι κοντά στους 39 βαθμούς. (Εκτίμηση 13-8-2014 ώρα 00.10)

Όσο δροσιστήκαμε, δροσιστήκαμε. Καιρός τώρα για άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι τουλάχιστον και της Παναγίας. Με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα ξεπεράσει η μέγιστη τους 37-38 βαθμούς. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας μετά τις 17 Αυγούστου (Εκτίμηση 8-8-2014 ώρα 20.00)

Πιο δροσερός από το 2010, ήταν ο Ιούλιος του 2014. Και μετά από 5 χρόνια, επιτέλους έβρεξε τον δεύτερο καλοκαιρινό μήνα. Στα στατιστικά.

Μικρή αλλαγή του καιρικού σκηνικού, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις 7-8 Αυγούστου.

ΟΤΕ το ανάγνωσμα! Προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο Μετεωρολογικός Σταθμός Αχαρνών, απαιτείται ίντερνετ. Τόσο για τα στοιχεία που ανεβαίνουν, όσο και για εικόνα από 5 IP κάμερες. Δυστυχώς όμως το δίκτυο στην περιοχή είναι απαρχαιωμένο. Και παρότι έχουμε δηλώσει επανειλημμένα βλάβη λόγω χαμηλής ταχύτητας κυρίως στο upload  (505 kbps) η απάντηση του ΟΤΕ είναι ότι υπάρχει βλάβη στα υπόγεια καλώδια και δεν μπορούν να προσθέσουν άλλη γραμμή ή να κάνουν κάποια βελτίωση. Κύριοι στο 2014 και ακόμα έχετε προδιαγραφές πριν 20 χρόνια. Τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές. 
Σεβαστείτε τουλάχιστον τι λέτε στη διαφήμισή σας.

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Πότε έχουμε καύσωνα. Για να μη σας παραπληροφορούν.

Καταιγίδα ήταν και πέρασε. Φωτογραφίες από τις κάμερες του σταθμού, με τις πρώτες αναπτύξεις στην gallery

Όλες οι αλλαγές στον σταθμό, αλλά και σχετικές πληροφορίες για τον εξοπλισμό του, στο λίνκ "Παρουσιάση σταθμού".
Βίντεο με εικόνες από τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Περιπλανηθείτε στην photo gallery

Κείμενα

Ενημέρωση εδώ θα γίνεται μόνο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Εφαρμογή για android κινητά - tablet

Με μια πολύ όμορφη εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε όλο το 24ωρο από το κινητό σας τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών. Η μόνη ρύθμιση που κάνετε είναι στο set location URL όπου γράφετε http://www.meteoacharnes.gr/realtime.xml Την εφαρμογή την βρίσκετε εδώ. Η φωτό είναι από την εφαρμογή, με την μεγίστη θερμοκρασία έτους.

Το "Αχαρνόραμα" για τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Η "Δυτική όχθη" για τον σταθμό